Over mij

Chantal van den Ordel

Tips:

De volgende boeken zijn zeer waardevol voor een gelukkig, succesvol leven:

  • De kracht van het nu

  • The secret

  • Think and grow rich

  • The power of the subconsious mind

  • Succes door een positieve instelling

  • Leven met hooggevoeligheid

  • 4 vragen die je leven veranderen

  • De alchemist

Waar kan ik je mee helpen?

Ik ben Chantal, 41 jaar en droomde er al lang van om coach te worden, mensen te helpen, voorruit te helpen, dat is mijn passie!

Ik heb een afgeronde NLP opleiding en mijn eigen coach is Egon Massink. Verder heb ik heb mij de laatste jaren verdiept in het brein, het onderbewustzijn en veel ervaring door de jaren heen. Dit alles bij elkaar ben ik wellicht de juiste persoon die jou, samen met jou, jouw leven er nog mooier, beter er kan laten uitzien. Dat is mijn missie!

Mijn ouders zijn verhuisd naar Frankrijk toen ik bijna 18 was, mijn jongste zusje ging met ze mee en mijn oudere zus en ik bleven hier. Dit zorgde ervoor dat ik al op jonge leeftijd heel zelfstandig ben geworden, natuurlijk met de nodige uitdagingen en lessen. Die waren zeker niet altijd makkelijk, maar daar ben ik nu heel dankbaar voor omdat dat me heeft gemaakt tot degene die ik nu ben en ik met deze schat aan ervaringen een ander kan helpen wat ik enorm leuk vind!

Deze droom was er toen helemaal niet, ik had een vaste baan en dacht dat doe ik wel even tot mijn pensioen. Maar hoe mooi is het, als ineens je ogen open gaan en je denkt, he, wat ben ik aan het doen, wat wil ik echt, waar word ik gelukkig van? Iedereen zou zijn, haar droom moeten leven, dat elke dag je energie geeft in plaats van dat het je energie kost. Uitkijken naar elke nieuwe dag, ipv uitkijken naar het weekend.

Iedereen heeft een wegwijzer in zich, maar soms raken we even daarvan verwijderd. Samen kunnen we jou weer naar jouw wegwijzer leiden zodat je weer op jouw juiste pad komt, het pad waarop je jouw doelen en uitdagingen kunt vinden en behalen.

Vroeger was ik altijd bang voor verlies. Ik kon het nooit aan om hierover te praten, hoe je daarmee omgaat. Achteraf kun je natuurlijk makkelijk de stukjes op zijn plek leggen. Ook hiervan heb ik veel geleerd, en hoop dat ik dit ook kan doorgeven aan een ander. Uit situaties, hoe moeilijk en/of pijnlijk ook, toch iets positiefs halen, een les, kracht.

Ik vind het leven prachtig, elke dag is een cadeau, te leren en te leven en je daar zo goed, blij en gelukkig mogelijk bij te voelen!